tiistai 31. tammikuuta 2017

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere isänmaan valkoisen vauraamman tulevaisuuden asiallaKuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere isänmaan valkoisen vauraamman tulevaisuuden asialla: 

Vääränlainen toiseuden matuinvaasion, islamin ja miehittäjä-Ryssän nuolenta alisteisena elämänkatsomuksena liian monella virkaloisella keskuudessamme vaaleilla valittuja valtuutettuja kansanedustajia ja lehtineekereitä myöden. Siitä pitää päästä eroon

Mitä lääkettä kansalliseen apatiaamme ja kusetukseemme? Ylevero ja lehdistötuki pois, kunnalliset vuokra-asunnot vain suomalaisille jne. 

Kuka kannattaa väestönvaihtoa? Haluammeko ehtoossa nähdä vain toiseuden kasvot ja kokea karvasta kalkkia orjina omassa maassamme? 

Seppo Lehto kuntavaaliehdokkaanne Tampere

Alla kuva Terhi Kiemungin noitavainokäräjien jäljiltä. Kuvassa nauramme yhdessä mädälle demlajuristien "oikeusjärjestelmälle", missä sananvapautta pyritään rajoittamaan kuin fariseusten ja jesuiittain tapaan "kansankiihotus"-tulkinnoin, kun todetaan tosiasiat islamista, maahanmuutosta.
Suomen toivot herätkää toimimaan!


Valkoisin isänmaallisin arvoin eteenpäin, ei mokutukselle ja islamisaation harhalle, mikä syö kuin kommunismin syöpä kansallista minuuttamme ja identiteettiämme, sekä toimeentuloamme, velkaannuttaen meidät ja lapsemme toiseuden orjiksi.

Kuvat: Suurmielenosoitus Megamoskeijaa vastaan Helsingissä 14.11.2015. Kuvaaja Seppo Lehto
http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi 

Sananvapautta ja muutakin ilmaisuvapauttamme pitää vaalia, sekä puolustaa aktiivisesti toiseuden kurjaa loiskihinää vastaan:


Nouskaamme kansakuntana vastustamaan toiseuden ja vääryyden loisintaa keskuudessamme muulloinkin kuin itsenäisyyspäivän soihtukulkuein sankarihaudoille:
------------------------------------------------------

http://kuntavaaliehdokas-tampere.blogspot.fi/

------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti