maanantai 10. syyskuuta 2012

Kunnallinen asuntotuotanto kohdistettava suomalaisille ja vuokratuotanto kohdistettava etusijassa suomalaisille / tamperelaisille asunnottomille eikä ilmaisopiskelijoille ulkomailta, saati pakolaisille


Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto 673 äärimmäisen oikeassa oleva vaihtoehto Kunnallinen asuntotuotanto kohdistettava suomalaisille ja vuokratuotanto kohdistettava etusijassa suomalaisille / tamperelaisille asunnottomille eikä ilmaisopiskelijoille ulkomailta, saati pakolaisille

Tampereen kaupunki voisi jatkossa kieltäytyä kuntalain perusteella pakolaisten asuttamisesta niin taattaisin edes suomalaisille kohtuullinen ja savuton asunto. Nyt ovat arvot päälaellaan, kun suomalainen pitää huvimajaa veneen alla ja porttikongeissa. Samaan aikaan kultasormuksiset "pakolaiset" hengailevat terasseilla ja yön tullen menevät kaupungin vuokratuotannolla tai muulla verovaroin kustannettuun ilmaiseen asuntoonsa.

Arvon kokoomus- ja perussuomalaisia arvoja omaavat ihmiset. Portinvartijoina on eri puolueissa entisten neuvostoaikojen tapaan ihmisiä, joilla uskallus ei riitä kuin luottohäiriöttömien ja niin helvetin viattomien ja luutamummujen ehdokkaiksi asettajia, että oli pakko laittaa oma valitsijayhdistys.


----------------------------

------
Poliittisia ruumiita kasvaa jyrki katainen, urpilainen, väyrynen, lipponen jne koko ajan mutta ei kunnallista suomalaisia suosivaa asuntorakentamista. 

On syytä muistaa: Vaalit tai ei, kännissä tai ei - Asiaa joka sana http://tampere-kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com/ vuokra- ja omakotitontteja, seka vuokra-asuntoja riittävästi suomalaisille
---------------


PS: Yhteiskunta syrjäyttää ja estää nostamasta kiusallisia asioita esiin ilman äänestäjiltä kysymistä erilaisilla rakenteellisilla "portinvartijoilla" eri puolueissa parasiittimediaa miellyttääkseen jopa asiallisen kipeitä kysymyksiä: Asunnottomuus, rajaton maahanmuutto, islam, lapsimorsiamet

Kuntavaaliehdokas eli kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto Tampere matkalla Tampereen kaupunginvaltuustoon tuellanne. 

Kiitos etukäteen.


Rakkaat tamperelaiset äänestäjät te päätätte kuten lampuri millaista villaa, millaista karvaa, millaisia lampaita, millaisia asukkaita, millainen tulevaisuus:
Maahanmuutto- ja islamkriitikko Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon ajattelevien, suvaitsevaisten kuntalaisten äänillä. 

Ole mukana tekemässä perusoikeuksiamme parantavaa poliittista kulttuurivallankumousta punikki-Tampereella.

-------

Mitä sinä korjaisit omassa kunnassasi? Asuntoja asunnottomille, ei tiivisrakentamiselle, loppu keskustan autottomuudelle, säilytetään keskusta myös autojen läpikulkupaikkana. 

Viherkommarit haistelkoon ihtiään ahdasrakentamisvaatimuksineen ja autottomuushullutuksineen?
Käytä ääntäsi kuntavaaleissa Tampereella suomalaisten perusoikeuksien turvaamiseksi!
KUNTAVAALIT 28.10. 2012
ENNAKKOÄÄNESTYS 17.–23.10.2012-----
http://kuntavaaliehdokas-tampere.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------