sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Valitse sinäkin suositeltava suomalainen vaihtoehto mustanmakkaran nauttimiseen; turvallinen tapa puolukkahillon ja maidon kanssa - Käytä ääntäsi kuntavaaleissa Tampereella valkoisemman Tampereen ja tulevaisuuden puolesta = Seppo Lehto kaupunginvaltuustoon!

Kunnallisvaaliehdokas eli kuntavaaliehdokas Lehto Seppo Valkoisen Armeijan 1918 arvoin ehdolla

Loppu erilaisille hyysärimafiosoiden ja ylehuorien markkinoimille mamutus- ja hyysäysveroeurojen tuhlauksille. Rahat vain suomalaisten hyväksi. Elintasopakolaisten rahoitus hoitukoon omista varoistaan ja palautuksiin vauhtia, kiitos. 


Kunnallisvaaliehdokas Tampere eli kuntavaaliehdokas Lehto Seppo Vapaussodan 1918 Valkoisen Armeijan arvoin ehdolla perusoikeuksiemme ja kansalaisyhteiskunnan puolesta kommunismia, kepulaisuutta ja viherpipertäjien stalinistisia juonia vastaan. 

Anna tukesi kuntavaaleissa Tampereella Seppo Lehdolle.

Tamperelainen kuntavaaliehdokas Seppo Lehto syö mustaamakkaraa. Valitse sinäkin suositeltava suomalainen vaihtoehto mustanmakkaran nauttimiseen; turvallinen tapa puolukkahillon ja maidon kanssa - Käytä ääntäsi kuntavaaleissa Tampereella valkoisemman Tampereen ja tulevaisuuden puolesta = Seppo Lehto kaupunginvaltuustoon!

-----------------------------
Kuntavaaliehdokas Tampere: Ei mamutukselle, äänestä sinäkin: Ei veroeurojemme tuhlaukselle ja turvallisuusvajeemme kasvattamiselle!

http://kuntavaaliehdokas-tampere.blogspot.fi/

--------------------------------------